CERCANOM. Ompliu el formulari per subscriure-us a les trameses d’informació de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i fer-vos membres de la comunitat virtual Interacció

És important que, si canvieu d'adreça de correu electrònic, ens ho feu saber per poder mantenir activa la vostra subscripció.

* Els camps marcats amb asteriscs són obligatoris.

Dades del tècnic/professional/electe
Dades de l'organisme

Vull donar-me d’alta a Interacció, comunitat virtual per a professionals de la cultura amb articles, actualitat, recursos i informacions sobre polítiques i gestió cultural

Vull donar-me d’alta a BCN Science Corner, butlletí mensual de divulgació i cultura científica local


Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal a l'oficina del Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.