L’Agenda Escolar i el Calendari Escolar del Medi Ambient i el Desenvolupament són recursos de sensibilització i d’educació ambiental adreçats a joves estudiants: les Agendes per a alumnat de secundària, i els Calendaris per a les aules de primària. La Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix aquests recursos als municipis que en són membres, i es complementen amb continguts web de suport al professorat.

De cara al curs 2023-24 volem treballar la noció de límits. Ho farem des d’un punt de vista individual (què és allò que ens limita i ens autolimita) i també planetari (quins són els límits del planeta i com ens afecten), amb l’objectiu de prendre consciència que determinats límits existeixen, molts d’ells són necessaris i condicionen el nostre present, però sobretot el futur com a espècie. Els calendaris també es basen en la mateixa temàtica però amb continguts adaptats i propostes d’activitats per realitzar en el context de l’aula.  

* Els camps marcats amb asteriscs són obligatoris.

Informació municipal
Responsable 1
Sol·licitud
DESGLOSSAT - Sol·licitud d'agendes escolars del medi ambient i el desenvolupament pel curs 2023-2024 a secundària
Nom del centreCursos a qui aniran dirigidesNombre d'alumnes estimatsPerfil Instagram o Twitter del centrePersona de contacteCorreu electrònic de contacte
Si us plau, llisteu els centres educatius de secundària que sol·liciten agendes escolars i les dades del nivells educatius i alumnes a qui aniran dirigits, juntament amb el nom d'una persona de contacte i un correu electrònic del centre, i un perfil del centre a les xarxes socials.
DESGLOSSAT - Sol·licitud de calendaris escolars del medi ambient pel curs 2023-2024 a primària
Nom del centreCursos a qui aniran dirigitsNombre d'alumnes estimatsPerfil Instagram o Twitter del centrePersona de contacteCorreu de contacte
Si us plau, llisteu els centres que sol·liciten calendaris escolars i les dades del nivells educatius i alumnes a qui aniran dirigits, juntament amb el nom d'una persona de contacte i un correu electrònic del centre, i un perfil del centre a les xarxes socials.
Dades per al lliurament (previst per a principis de juliol)

Cal especificar una única adreça per ajuntament

Autorització

Carta d'autorització signada pel representant de la Xarxa o regidor *

Per tal de completar la sol·licitud cal que ens enviïs una còpia escanejada del model d'autorització signada pel representat de la Xarxa o regidor. Si no la tens en paper, podràs descarregar-te-la com a document adjunt al final d'aquest formulari.
Els fitxers han de ser de menys de 500 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg png pdf doc docx. - Model autorització peticions